Σελίδες

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 δημιουργήθηκε ένα προβοκατόρικο γεγονός κατά του Γ.Σ.Περματος-Ερμή από τον σύλλογο ΑΟ-ΦΙΛΙΑ.

Ενώ ο σύλλογος ΑΟ-ΦΙΛΙΑ γνώριζε από τις προηγούμενες ημέρες ότι το αντρικό τμήμα του Γ.Σ.Περάματος-Ερμή που αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία και είναι το μοναδικό σωματείο στην πόλη που αγωνίζεται πραγματικά σε εθνική κατηγορία έχει προπόνηση από τις 20:00-22:00 μέσω της δημοτικής αρχής (κ. Γιάννη Ιατρού τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπανό και τον δήμαρχο κ. Γιάννη Λαγουδάκη) θεώρησε σωστό να αγνοήσει αυτήν την εντολή και να αφήσει το τμήμα των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου ΑΟ-ΦΙΛΙΑ να έρθει για προπόνηση την ώρα 20:30-22:00(μια ώρα απαγορευτική από τον κανονισμό για αυτές τις ηλικίες).

Αποτέλεσμα αυτής της απερίσκεπτης πράξης από την πλευρά του συλλόγου ΑΟ-ΦΙΛΙΑ ήταν να έρθουμε σε ακραία αντιπαράθεση χλευασμού και μίσους  προς τα πρόσωπα μας  ΧΩΡΙΣ να φέρουμε καμία ευθύνη. Ο Γ.Σ.Περάματος-Ερμής ποτέ δεν θέλησε να ζητήσει κάτι περισσότερο από αυτό που του αναλογεί για τα 36 χρόνια συνεχής παρουσίας του και προσφοράς του στον αθλητισμό της πόλης του Περάματος.

ΖΗΤΑΜΕ μια δημόσια συγνώμη από τον σύλλογο ΑΟ-ΦΙΛΙΑ και επιτέλους να βάλει τέλος στην λασπολογία και το ψέμα ως προς τον σύλλογο μας.
Επίσης ζητάμε από την δημοτική αρχή τον δήμαρχο κ. Γιάννη Λαγουδάκη και τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπανό τον σεβασμό που αξίζει στον σύλλογο μας.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Γ.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΡΜΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου